Praznujemo 100 let delovanja društva.

Novice

Požara 12.3. in 14.3.2015!

V prejšnjem tednu smo imeli poleg intervencije v Biščah še dva požara. Prvi je bil požar hleva pri Farmi Ihan. Požar je bil tako silovit, da je objekt v celoti pogorel. Gasilci smo s hitrim posredovanjem preprečili širjenje požara na sosednjo hišo in objekte Farm Ihan. Na intervenciji je sodelovalo preko 90 gasilcev. Več pa tukaj: http://www.domzalec.si/zaradi-neprevidnega-kurjenja-zagorela-trava-in-lopa-v-dragomlju KLIK!

 

Včeraj pa je v Dragomlju za stanovanjskim naseljem prišlo do požara podrasti in trave in deloma lesenega objekta pri sosednji hiši. Odzivnost vseh prisotnih enot je preprečila širjenje in uspešno pogasila omenjeno podrast in lesen objekt. Več pa tukaj: http://www.domzalec.si/hud-pozar-popolnoma-unicil-kmetijski-objekt-v-ihanu KLIK!

 

Požar Garaže-Bišče 10.3.2015

Danes je zagorela garaža v naselju Bišče. Hiter prihod in posredovanje je povzročilo da se ogenj ne bi prenesel na stanovanjski objekt. Več pa na spodnji povezavi: klik; http://www.domzalec.si/hud-pozar-popolnoma-unicil-garazo-v-biscah-pri-ihanu .

 

Namenitev dela dohodnine!

Če še nimate urejeno, kam namenite 0,5% vaše dohodnine lahko to storite in namenite ta del našemu društvu. Vse informacije najdete na spodnji povezavi. Obrazec izpolnete in ga oddate na najbljižji FURS izpostavi. Klik na dokument: https://drive.google.com/file/d/0B6NDtd8DBAh2S1hwZU1ic2ttVDQ/view?usp=sharing_eid - obrazec za namenitev dela dohodnine .

 

Delovanje fotovoltaičnih elektrarn

Naš kolega dr. MIha Mihovilovič je napisal prispevek o delovanju sončnih elektrarn. Prispevek najdete na povezavi: klik:  Fotovoltaične elektrarne - MIha MIhovilovič. Kot vemo je teh elektrarn v naši državi kar nekaj in z znanjem kako zadeva deluje pomaga tudi nam da vemo kako jih gasiti.

 

Nočno deževje 22.10.2014!

Na dan 22.10.2014 je Ihansko področje kot tudi širše zajelo močno neurje z obilnimi padavinami. Hudourniki so se kaj hitro napolnili in povzročili nevščečnosti tudi pri nas. Že prvi poziv za vodo v stanovanjskem objektu smo dobili ob cca 2.30 uri. Posredovanje je potekalo skozi celoten dan. Sanirali smo več objektov. Več si lahko preberete na strani: http://www.domzalec.si/mocni-nalivi-povzrocili-nevsecnosti-tudi-v-domzalski-obcini Klik!

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 165633
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg