MLADINSKA KOMISIJA

Mladinska komisija združuje mlade gasilce od 7 do 15 leta, v njej pa seveda lahko sodelujejo tudi starejši člani PGD. Vodstvo komisije koordinira delo z ostalimi organi PGD, pripravlja načrte dela ter organizira aktivnosti. Glavne aktivnosti so:

- mladinska gasilska tekmovanja,

- gasilski kviz in orientacija,

- redni letni tabor MK GZ Domžale,

- športne aktivnosti in tekmovanja,

- organizacijske naloge.

 

VETERANSKA KOMISIJA

Veteranska komisija skrbi za aktivnosti naših starejših članov, katerim z vključevanjem v vse organe društva dajmo možnosti, da še naprej delujejo, kljub temu da so svoje opreativno delovanje že zaključili. Aktivnosti so:

- tekmovalna desetina,

- srečanja veteranov GZ in regije,

- redarske službe,

- udeležba na slovesnostih, pogrebih, itd.

 

KOMISIJA ZA ČLANICE

Naša najmlajša komisija, ki smo jo večletnem zatišju ustanovili v tem mandatu. Namen je povečati aktivnosti žensk v društvu, ki so sedaj dejavne predvsem pri organizaciji veselic in drugih prireditev.

ŠPORTNA SEKCIJA

Neformalna ŠSPGD Ihan je nastala na podlagi dejstva, da se kar nekaj gasilcev našega društva ukvarja s sorodnimi športi kot so tek, kolesarjenje, hribolazenje. Aktivnosti v družbi so prijetnejše, prav tako pa se bomo lahko na tekmovanjih pojavljali bolj prepoznavni. Večina skupnih aktivnosti so: skupni teki, kolesarske ture, gorske ture. V preteklih letih so naši člani sodelovali na tekmovanjih kot so:

- tek trojk

- kolesarski maraton Franja

- kolesarski maraton Alpe

- tek na Grintovec

- Ljubljanski maraton

- maraton Treh src Radenci

- kolesarska tura od Ihana do Pirana