Novice

Gasilsko reševalna vaja Selo 2012!

Včeraj smo uspešno izvedli gasilsko-reševalno vajo na objektih v Selu in sicer v podjetju Maplast in Tesarstvo Kregar. Vaja je bila namenjena preizkusu usposobljenosti in funkcionalnosti opreme katero gasilci uporabljamo. Ugotovili smo, da smo gasilci dobro opremljeni, da jo znamo uporabljat vendar so se pojavile tudi manjše napake v sami izvedbi določenih posredovanj. Vseeno smo bili z vajo zelo zadovoljni.

Prvi vtis z vaje pa si lahko preberete tudi na naslednji povezavi na strani DOMŽALEC.SI:

http://www.domzalec.si

 

 

Nova fasada na gasilskem domu!

V tem tednu so se zaključila dela na gasilskem domu in tako pridobili novo fasado z izolacijo. Zeblo vas v gasilskem domu zagotovo ne bo.

 

 

Mladinsko tekmovanje na Viru!

Danes so se mladi čalni PGD Ihan udeležili mladinskega tekmovanja na Viru. Bili so zelo odlični in dosegli naslednja mesta:

Pionirji: 1. mesto

Pionirke: 2. mesto

Mladinci: 5. mesto (mešana ekipa)

Za dosežena mesta upravni odbor PGD Ihan sporoča: Bravo, čestitamo!

 

Barvanje napušča

V soboto 29. 9. in verjetno v nedeljo 30. 9. 2012 ste operativni člani kot tudi ostali vabljeni k barvanju napušča gasilskega doma. Zbor ob 9.00 v soboto pri gasilnem da udarimo akcijo in pobarvamo.

 

Mladinsko tekmovanje 2012

Ihanske pionirske in mladinska ekipa so v polnem zagonu priprav na sobotno mladinsko tekmovanje, ki se prične ob 9.00 v šprtnem parku na Viru. Vljudno vabljeni podpret naše mlade gasilce.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 133637
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg