Praznujemo 100 let delovanja društva.

Novice

Tečaj za posredovanje v predorih in nadaljevalni tečaj za gasilca!

V ponedeljek 5. 11 in torek 6. 11 se bodo trije naši operativni člani udeležili tečaja za posredovanje v predorih - akcija portalni gasilci.

V torek 6. 11 pa se našim pripravnikom in pripravnicama začne nadaljevalni tečaj za gasilca, ki ga organizira GZ Domžale. Tečaj se bo odvijal vsak torek in četrtek, predvidoma do sredine decembra s 3 sobotami kot praktični pouk.

Vsem želimo, da od tečajev odnesejo čimveč znanja in seveda uspešno zaključene tečaje.

 

Vaja Helios 2012!

Danes smo se s 6 operativnimi člani udeležili Vaje Helios 2012. Izvedli smo en zunanji napad s katerim smo hladili prostostoječe cisterne in obenem napajali PGD Jarše-Rodica.

 

Nova fasada na gasilskem domu!

V tem tednu so se zaključila dela na gasilskem domu in tako pridobili novo fasado z izolacijo. Zeblo vas v gasilskem domu zagotovo ne bo.

 

 

Gasilsko reševalna vaja Selo 2012!

Včeraj smo uspešno izvedli gasilsko-reševalno vajo na objektih v Selu in sicer v podjetju Maplast in Tesarstvo Kregar. Vaja je bila namenjena preizkusu usposobljenosti in funkcionalnosti opreme katero gasilci uporabljamo. Ugotovili smo, da smo gasilci dobro opremljeni, da jo znamo uporabljat vendar so se pojavile tudi manjše napake v sami izvedbi določenih posredovanj. Vseeno smo bili z vajo zelo zadovoljni.

Prvi vtis z vaje pa si lahko preberete tudi na naslednji povezavi na strani DOMŽALEC.SI:

http://www.domzalec.si

 

 

Barvanje napušča

V soboto 29. 9. in verjetno v nedeljo 30. 9. 2012 ste operativni člani kot tudi ostali vabljeni k barvanju napušča gasilskega doma. Zbor ob 9.00 v soboto pri gasilnem da udarimo akcijo in pobarvamo.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 163735
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg