Praznujemo 100 let delovanja društva.

Novice

Namera dohodnine!

Naj vas spomnimo.

Če želite ste lahko dobrodelni in namenite 0,5% vaše dohodnine našemu gasilskemu društvu, sicer bo ta denar pristal v državni blagajni. To lahko storite preko naslednjega obrazca:

http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/177.pdf

Podatke o društvu najdete v zavihku kontakt.

Za prispevek se vam zahvaljujemo.

 

Požar Helios - nitro oddelek!

Danes ob 09:14 smo bili pozvani na intervecijo požara nitro obrata-oddelka proizvodnje lesnih premazov v podjetju Helios. Po cca. 10 minutah smo izvozili s 4 člani posadke in GVC 16/25. Kasneje se je pridružilo še 5 gasilcev z GVM-1. Na intervenciji smo postavili lestev, zagotovili prezračevanje že pogašenega prostora z izpihovalnikom in obenem bili v pripravljenosti za druge naloge. Ob cca. 10:45 je bila intervencija z naše strani zaključena, ko smo se vrnili v orodišče.

Posnetek na You Tube: Požar helios-Posnetki You tube

Slike na Facebook strani Radia hit: Požar Helios-Radio hit

 

Uspešno zaključen tečaj!

Danes so trije operativni gasilci uspešno zaključili Tečaj za posredovanje v dvocevnih predorih. Tečaj je bil zelo zanimiv in poučen. To pomeni, da lahko naše društvo sedaj tudi strokovno pristopi na pomoč ob vsaki večji nesreči v predorih proti štajerski.

Vsem tečajnikom čestitamo za uspešno zaključen tečaj.

 

Izlet 2012!

Včeraj smo se najbolj pridni člani društva odpravili na izlet proti dolenjski. Ogledali smo si izvir reke Krke in Krško jamo, grad Brežice, obiskali mesto Šentjernej in si ogledali postavljanje Martinovega mlaja ter krst cvička v vasi Groblje pri Prekopi. Gospodu Kovačiču se zahvaljujemo za gostoljubnost ter odlično postrežbo. Imeli smo se več kot odlično. Slike sledijo.

 

PREDVIDENO POPLAVLJANJE REK - obvestilo!

Opozorilo Agencije RS za okolje:

PREDVIDENO POPLAVLJANJE REK, 5.11.2012

V ponedeljek lahko poplavijo tudi druge reke na Gorenjskem, na območju osrednje Slovenije in Podravja. Poplavijo lahko predvsem: Sava Bohinjka, Sava v celotnem toku, zlasti v Zasavju, Sora s pritoki, Gradaščica, Kamniška Bistrica s pritoki, Savinja s pritoki, reke v Posotelju, Meža, Mislinja in Dravinja. V ponedeljek proti večeru bo narasla tudi reka Mura s pritoki.
Poplavljali bosta tudi reki Ljubljanica in Krka s pritoki, ki lahko v večjem obsegu poplavita v torek in sredo. Poplavljene površine na kraških poljih Notranjskega in Dolenjskega krasa se bodo v teh dneh povečevale.

Vse prebivalce pozivamo, da spremljajo poročila oz. novice o stanju rek na našem območju preko spleta ali televizije.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 163739
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg