Novice

Izlet 2012!

Včeraj smo se najbolj pridni člani društva odpravili na izlet proti dolenjski. Ogledali smo si izvir reke Krke in Krško jamo, grad Brežice, obiskali mesto Šentjernej in si ogledali postavljanje Martinovega mlaja ter krst cvička v vasi Groblje pri Prekopi. Gospodu Kovačiču se zahvaljujemo za gostoljubnost ter odlično postrežbo. Imeli smo se več kot odlično. Slike sledijo.

 

Uspešno zaključen tečaj!

Danes so trije operativni gasilci uspešno zaključili Tečaj za posredovanje v dvocevnih predorih. Tečaj je bil zelo zanimiv in poučen. To pomeni, da lahko naše društvo sedaj tudi strokovno pristopi na pomoč ob vsaki večji nesreči v predorih proti štajerski.

Vsem tečajnikom čestitamo za uspešno zaključen tečaj.

 

Tečaj za posredovanje v predorih in nadaljevalni tečaj za gasilca!

V ponedeljek 5. 11 in torek 6. 11 se bodo trije naši operativni člani udeležili tečaja za posredovanje v predorih - akcija portalni gasilci.

V torek 6. 11 pa se našim pripravnikom in pripravnicama začne nadaljevalni tečaj za gasilca, ki ga organizira GZ Domžale. Tečaj se bo odvijal vsak torek in četrtek, predvidoma do sredine decembra s 3 sobotami kot praktični pouk.

Vsem želimo, da od tečajev odnesejo čimveč znanja in seveda uspešno zaključene tečaje.

 

PREDVIDENO POPLAVLJANJE REK - obvestilo!

Opozorilo Agencije RS za okolje:

PREDVIDENO POPLAVLJANJE REK, 5.11.2012

V ponedeljek lahko poplavijo tudi druge reke na Gorenjskem, na območju osrednje Slovenije in Podravja. Poplavijo lahko predvsem: Sava Bohinjka, Sava v celotnem toku, zlasti v Zasavju, Sora s pritoki, Gradaščica, Kamniška Bistrica s pritoki, Savinja s pritoki, reke v Posotelju, Meža, Mislinja in Dravinja. V ponedeljek proti večeru bo narasla tudi reka Mura s pritoki.
Poplavljali bosta tudi reki Ljubljanica in Krka s pritoki, ki lahko v večjem obsegu poplavita v torek in sredo. Poplavljene površine na kraških poljih Notranjskega in Dolenjskega krasa se bodo v teh dneh povečevale.

Vse prebivalce pozivamo, da spremljajo poročila oz. novice o stanju rek na našem območju preko spleta ali televizije.

 

Vaja Helios 2012!

Danes smo se s 6 operativnimi člani udeležili Vaje Helios 2012. Izvedli smo en zunanji napad s katerim smo hladili prostostoječe cisterne in obenem napajali PGD Jarše-Rodica.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 133642
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg