Novice

Vaja zaščite in reševanja - obvestilo!

Danes 21.10.2017 bo na območju Centralne čistilne naprave Domžale Kamnik potekala gasilsko reševalna vaja s predpostavko eksplozije s požarom v času izvajanja industrijske radiografije. V vaji sodelujejo enote CZR Domžale, tri gasilske enote GZ Domžale, enota ELME , ARAO, PP Domžale. Preizkusila se bo pripravljenost enot na manjšo radiološko nesrečo. Vaja je zaprte narave, zato bo ogled vaje možen le za povabljene predstavnike sodelujočih enot.

 

Mesec požarne varnosti

Rezultat iskanja slik za ko se nesreča zgodi naj bodo proste poti

 

Poletne novice

Pozdravljeni,

nekaj novic vam pa moramo podati. Veselice, ki smo jih organizirali v mesecu juliju so dobro uspele. Predvsem gre zahvala gostom in pa seveda sponzorjem. En teden po veselici smo se podali na tradicionalno pot s kolesom na morje. Letos je trasa potekala od Ihana do Ankarana. Osem naših članov je uspešno prekolesarilo 140km že 6, vse skupaj pa je bilo že to 7 kolesarjenje saj je enkrat potekala trasa v Prekmurje. Nato smo se gasilci podali na dopuste, mesec september pa nam  je prinesel prve aktivnosti. Pionirke našega društva so se pričele pripravljati na državno orientacijo, ki je bila 17. septembra na Golteh. Dobra priprava in nekaj male smole je pripeljala ekipo do 21. mesta. Razmere so bile mrzle in mokre, kar so naše pionirke z mentorjem uspešno premagale. V sodelovanju z POŠ Ihan pa so se pričele tudi priprave na DMG. O rezultatih vas obvestimo kmalu. Sedaj smo že meseca oktobra, ki je mesec nas gasilcev, saj obeležujemo mesec požarne varnosti. Teme letošnjega meseca še ne vemo, vendar vsem svetujemo primerno ravnanje z ognjem, nevarnimi odpadki, kot tudi strpno vožnjo z avtomobilom.

 

Čistilna akcija 2017!

KRAJEVNA SKUPNOST IHAN

Vas vabi na čistilno akcijo v sklopu občinske akcije

»OČISTIMO DOMŽALE 2017«

ki bo izvedena v PETEK 31.3.2017 ob 16. uri

zbor pred gasilskim domom v Ihanu

Vreče za smeti, rokavice in okrepčilo bodo zagotovljeni na zbornem mestu, vodje pa vam bodo podali nadaljnja navodila.

Vabljeni vsi krajani, da skupaj polepšamo našo krajevno skupnost in nekaj uric preživimo v naravi in dobri družbi.

Kmalu pa vas malo obvestimo o dogajanju v društvu z novicami.

 

Čestitke in obvestilo!

Člani in članice čestitamo ob 25. obletnici Republike Slovenije ter s tem nas slovenskih gasilcev, ki smo še vedno najmočnejše združenje v Sloveniji.

Obveščamo pa vas, da bo jutri v Ihanu potekalo DP v cestnem kolesarjenju zato bodo na trasi: Ihan – Goričica pri Ihanu – Brdo – Dobovlje – Žeje – Brezovica pri Dobu – Dob – Podrečje – Prelog – Ihan, kratkotrajne popoldne prometne zapore od 9. do 19. ure.


Hvala za razumevanje.

 

Vljudno pa vabljeni na tradicionalne veselice, ki bodo že čez 14 dni.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 133630
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg