Novice

Veselice 2013!

Veselice v letošnjem letu so definitivno uspele. Velio obiskovalcev, pivo in odlična hrana so poskrbeli za odlično vzdušje. Nastopajoči od Tanje Žagar do Tonija Verderberja so poskrbeli, da nam ni bilo dolgčas. Zahvalili bi se vsem, ki so obiskali veselico in tudi vsem, ki so kakorkoli s svojo pomočjo pripomogli k končni izvedbi veselic.

Nekaj slikovnega gradiva najdete na spodnjih povezavah:


Petek - Veselica s Tanjo Žagar - KLIK!

Sobota - Žarmojster in veselica-KLIK!

 

Regijska orientacija Vače!

Dne 16.6.2013 je v Vačah potekala regijska orientacija. Na tekmovanje smo odšli s 4 ekipami, ki so že na občinskem tekmovanju dosegle odlične rezultate. Tudi na regijskem tekmovanju ni bilo nič drugače. Ekipa pionirjev v sestavi Jure Hribar, Rok Peterka in Žan Gashi so osvojili prvo mesto, druga ekipa pionirjev v sestavi David Hribar, Žan Rogina in Jaka Lenček so osvojili 5 mesto. Ekipa pionirk v sestavi Eva in Ana Gnidovec ter Ana Mihelič Gruner so osvojile 9 mesto. Ekipa pripravnikov v sestavi Gašper Hribar, Martin Stupica in Nejc Povirk so osvojili prvo mesto. Ekipa pripravnikov in ekipa pionirjev sta se uvrstili na državno tekmovanje, ki bo 14.9. v Sv. Jurij ob Ščavnici.

 

Kviz Vir, čistilna akcija in še mnogo!

V soboto 6.4 je na Viru potekalo tekmovanje v kvizu. Naši pionirji v sestavi: Rok Peterka, Jure Hribar in Žan Gashi so dosegli odlično 1. mesto in se uvrstili na regijsko tekmovanje, mladinci v sestavi: Špela Hribar, Sara Buki in Aljaž Ložar pa so dosegli 9 mesto. Nekaj slik najdete v zavihku Fotogalerija.

V soboto 20.4 je na območju KS Ihan potekala čistilna akcija. Z najbolj odmevno udeležbo naših gasilcev in gasilk ter mladine smo iz struge Mlinščice in po Ihanu pobrali kar nekaj smeti in s tem pripomogli k čistejši naravi in okolju v kaaterem živimo. Z GVM-1 smo zagotovili odvoz vreč in smeti na zbirno mesto. Akcijo smo kljub organizaciji KS v celoti izvedli prav mi s pomočjo nekaj prizadevnih krajanov.

V soboto 11. 5 pa bomo na območju Ihana izvedli občinsko orientacijo za mladino. Priprave na tekmovanje so se že pričele. Temovanje bo zelo zanimivo z veliko udeleženci.

 

Orientacija Ihan 2013!

Včeraj je v organizaciji našega društva potekalo tekmovanje v gasilski orientaciji. Sodelovalo je vsega skupaj 134 ekip iz GZ Domžale, Moravče in Lukovica. Tudi mi smo imeli na prizorišču nekaj ekip, ki so se odlično odrezale. Pripravniki so osvojili 1. mesto, prva ekipa pionirjev je prav tako osvojila 1. mesto, druga ekipa pionirjev je bila tretja, tretja ekipa pionirjev je bila na 14. mestu, prva ekipa pionirk je osvojila 3. mesto in druga ekipa pionirk je osvojila 6. mesto. Ekipa mladink je osvojila 7 mesto ter ekipa mladincev 14. mesto.
Ekipe ki so bile uvrščene med prve tri so se uvrstile na regijsko tekmovanje, ki bo 16. junija v Vačah. Vsem tekmovalcem čestitamo. Zahvaljujemo se pa tudi vsem, ki so pomagali pri postavitvi prizorišča in izvedbe tekmovanja.

 

Občni zbor in smučanje!

V četrtek 14.2 ob 17.00 bo v prostorih gasilskega doma Ihan potekal Mladinski občni zbor. Vsi mladi vabljeni in tudi starejši, ki bi radi sodelovali na gasilskih vajah kot tekmovalec ali kot mentor.

V petek 15.2 ob 18.00 pa bo v prostorih gostilne Mgan potekal redni občni zbor za vse člane in članice PGD Ihan. Vljudno vabljeni! Na občnem zboru bo možno poravnati članarino v višini 10€.

V petek 8.2. je na Soriški planini potekalo regijsko tekmovanje v smučanju. Tudi naši mladi gasilci so sodelovali. V kategoriji mlajših pionirk oz. pionirk je 3. mesto dosegla Tinkara Peterka, med mentoricami pa je 1. mesto odpeljala Katka Poljanšek. Ostali pa so bili razvrščeni visoko med 5. in 13. mestom. Vsem čestitamo za uspeh.

 

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 181997
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg