Hvala vsem gostom, ki ste bili na naših veselicah. Drugo leto se zopet vidimo in sicer 10.7. in 11.7.2020.

Velik HVALA pa vsem, ki ste delali na veselicah.

Novice

Občni zbor in smučanje!

V četrtek 14.2 ob 17.00 bo v prostorih gasilskega doma Ihan potekal Mladinski občni zbor. Vsi mladi vabljeni in tudi starejši, ki bi radi sodelovali na gasilskih vajah kot tekmovalec ali kot mentor.

V petek 15.2 ob 18.00 pa bo v prostorih gostilne Mgan potekal redni občni zbor za vse člane in članice PGD Ihan. Vljudno vabljeni! Na občnem zboru bo možno poravnati članarino v višini 10€.

V petek 8.2. je na Soriški planini potekalo regijsko tekmovanje v smučanju. Tudi naši mladi gasilci so sodelovali. V kategoriji mlajših pionirk oz. pionirk je 3. mesto dosegla Tinkara Peterka, med mentoricami pa je 1. mesto odpeljala Katka Poljanšek. Ostali pa so bili razvrščeni visoko med 5. in 13. mestom. Vsem čestitamo za uspeh.

 

 

Uspešno zaključen tečaj za IDA!

Dva naša operativna člana Franci Hribar in Blaž Cerar sta uspešno zaključila tečaj za uporabo izolirnega dihalnega aparata - IDA. tečaj je potekal v izobraževalnem centru na Igu v sredo 23. 1. in 24. 1. 2013. Želimo jima čibolj uspešno in varno uporabo IDA ter še nadaljne usposabljanje v društvu na tem področju.

 

Vaje z MB Fox 3!

Vsi operativni člani ste jutri, torej sobota 12.1.2013 vabljeni na vaje z motornima brizgalnama, da krstimo nove sesalne cevi in malo povadimo delo in rokovanje z ročniki. Zbor ob 15:00 pri gasilskem domu!

 

Tekoče novice!

Jutri in v četrtek se bosta dva naša operativna člana udeležila izobraževanja za dihalne naprave na Igu. Želimo jima, da pridobita čim več znanja in uspešno zaključen tečaj.

V četrtek 14. 2. 2013 je v planu priprava mladinskega občnega zbora za vse že in bodoče nove mlade gasilce. Ura se še sporoči.

V petek 15. 2. 2013 ob 18.00 bo v prostorih gostilne Mngan potekal OBČNI ZBOR za vse člane gasilskega društva Ihan na katerem bo glavna tema volitve organov.

 

Zaključen tečaj za gasilca!

V torek 18. 12. je v naši dvorani gasilskega doma potekal zaključek nadaljevalnega tečaja za gasilca, ki je potekal v organizaciji GZ Domžale. Domžalska gasilska zveza je tako pridobila 38 novih operativnih gasilcev. Iz naših vrst pa so tečaj uspešno zaključili: Žan Kržan, Franci Hribar, Martin in Lea Stupica, Nejc Povirk in Blaž Cerar. Vsem lepo čestitamo in želimo veliko uspehov v prostovoljni gasilski stroki.

Slike in kratek opis tečaja klik TUKAJ.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 124623
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg