Novice

Občni zbor PGD Ihan 7.2.2014

Občni zbor PGD Ihan bo 7.2.2014 ob 18.00 uri v prostorih gostišča Mngan v Prelogu.

 

Izlet Notranjska, operativne vaje in regijski kviz Moravče!

No malo krajših novic po premoru. V soboto 9.11.2013 smo se odpravili na izlet po Notranjski. Obiskali smo Planinsko jamo na Planini, vojaški muzej v Pivki, Ilirsko Bistrico ter na koncu jedli kosilo na turistični kmetiji Hudičevec v Razdrtem. Vreme je kar zdržalo in imeli smo se odlično.

V nedeljo 10.11. pa so nekateri operativni člani izvedli praktične vaje za tečajnike Gasilskega častnika. Vaje so bile uspešno izvedene na objektu Jurček kot tudi v bližnji okolici.

V soboto 16.11. se pa ekipa pionirjev odpravlja na regijsko tekmovanje v kvizu, ki bo v Moravčah. Želimo jim veliko sreče in znanja.

 

Evakuacija vrtec in šola, Vaja Domžale 2013!

Jutri  v četrtek 24.10.2013 bomo gasilci izvedli evakuacijo in predstavitev našega dela v vrtcu in podružnični šoli v Ihanu. Letošnja tema meseca požarne varnosti je Gasilnik. Tudi to bomo predstavili otrokom, kot predstavitev gašenja z njim.

V petek, 25.10.2013 pa bo v Domžalah potekala Zaščitno reševalna vaja; Domžale 2013 na objektu Hale Komunalnega Centra Domžale. Vaje se bodo udeležile vse enote GZ Domžale, NMP, CZ Domžale in tudi Slovenska vojska. Pričetek vaje je ob 16.00 tako, da vabljeni na ogled. Tam bomo tudi mi.

 

Intervencije v oktobru!

Tudi tukaj smo posredovali oz. izvozili na intervencijo. Na kraj dogodka smo zopet v dokaj doglednem času bili s 13 gasilci. Zagotavljali smo dobavo vode za gašenje objekta. Požar je bil dokaj hitro lokaliziran. Več pa v povezavi na domžalec.si.

 

Po pozivu RECO smo se tudi mi odpravili na kraj požara. Po prihodu na kraj smo najprej zagotovili napajanje Brunto avtolestve GBL. Nato smo pa nadaljevali delo z IDA in notranjimi napadi v 12 nadstropju direktno v stanovanjih. Naredili smo veliko da smo pogasili požar, ki se je razprostiral po površini 4 stanovanj. na intervencijo smo odšli ob 15:45 in se vrnili v orodišče ob 23:00. Več pa v spodnji povezavi.

 

 

Zbor operative in tabor Libeliče!

Danes 20. 8. 2013 ob 18:30 je pri gasilskem domu zbor operativne enote po dopustih, da se pregleda oprema jo malo preizkusi po premoru.

V nedeljo 25. 8. 2013 pa se z mladimi gasilci odpravljamo na tabor v Libeličah. Upamo na lepo vreme, veliko zanimivih dejavnosti ter predvsem zabave in sprostitve.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 181982
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg