Hvala vsem gostom, ki ste bili na naših veselicah. Drugo leto se zopet vidimo in sicer 10.7. in 11.7.2020.

Velik HVALA pa vsem, ki ste delali na veselicah.

Novice

Zbor operative in tabor Libeliče!

Danes 20. 8. 2013 ob 18:30 je pri gasilskem domu zbor operativne enote po dopustih, da se pregleda oprema jo malo preizkusi po premoru.

V nedeljo 25. 8. 2013 pa se z mladimi gasilci odpravljamo na tabor v Libeličah. Upamo na lepo vreme, veliko zanimivih dejavnosti ter predvsem zabave in sprostitve.

 

Veselice 2013!

Veselice v letošnjem letu so definitivno uspele. Velio obiskovalcev, pivo in odlična hrana so poskrbeli za odlično vzdušje. Nastopajoči od Tanje Žagar do Tonija Verderberja so poskrbeli, da nam ni bilo dolgčas. Zahvalili bi se vsem, ki so obiskali veselico in tudi vsem, ki so kakorkoli s svojo pomočjo pripomogli k končni izvedbi veselic.

Nekaj slikovnega gradiva najdete na spodnjih povezavah:


Petek - Veselica s Tanjo Žagar - KLIK!

Sobota - Žarmojster in veselica-KLIK!

 

Orientacija Ihan 2013!

Včeraj je v organizaciji našega društva potekalo tekmovanje v gasilski orientaciji. Sodelovalo je vsega skupaj 134 ekip iz GZ Domžale, Moravče in Lukovica. Tudi mi smo imeli na prizorišču nekaj ekip, ki so se odlično odrezale. Pripravniki so osvojili 1. mesto, prva ekipa pionirjev je prav tako osvojila 1. mesto, druga ekipa pionirjev je bila tretja, tretja ekipa pionirjev je bila na 14. mestu, prva ekipa pionirk je osvojila 3. mesto in druga ekipa pionirk je osvojila 6. mesto. Ekipa mladink je osvojila 7 mesto ter ekipa mladincev 14. mesto.
Ekipe ki so bile uvrščene med prve tri so se uvrstile na regijsko tekmovanje, ki bo 16. junija v Vačah. Vsem tekmovalcem čestitamo. Zahvaljujemo se pa tudi vsem, ki so pomagali pri postavitvi prizorišča in izvedbe tekmovanja.

 

Regijska orientacija Vače!

Dne 16.6.2013 je v Vačah potekala regijska orientacija. Na tekmovanje smo odšli s 4 ekipami, ki so že na občinskem tekmovanju dosegle odlične rezultate. Tudi na regijskem tekmovanju ni bilo nič drugače. Ekipa pionirjev v sestavi Jure Hribar, Rok Peterka in Žan Gashi so osvojili prvo mesto, druga ekipa pionirjev v sestavi David Hribar, Žan Rogina in Jaka Lenček so osvojili 5 mesto. Ekipa pionirk v sestavi Eva in Ana Gnidovec ter Ana Mihelič Gruner so osvojile 9 mesto. Ekipa pripravnikov v sestavi Gašper Hribar, Martin Stupica in Nejc Povirk so osvojili prvo mesto. Ekipa pripravnikov in ekipa pionirjev sta se uvrstili na državno tekmovanje, ki bo 14.9. v Sv. Jurij ob Ščavnici.

 

Kviz Vir, čistilna akcija in še mnogo!

V soboto 6.4 je na Viru potekalo tekmovanje v kvizu. Naši pionirji v sestavi: Rok Peterka, Jure Hribar in Žan Gashi so dosegli odlično 1. mesto in se uvrstili na regijsko tekmovanje, mladinci v sestavi: Špela Hribar, Sara Buki in Aljaž Ložar pa so dosegli 9 mesto. Nekaj slik najdete v zavihku Fotogalerija.

V soboto 20.4 je na območju KS Ihan potekala čistilna akcija. Z najbolj odmevno udeležbo naših gasilcev in gasilk ter mladine smo iz struge Mlinščice in po Ihanu pobrali kar nekaj smeti in s tem pripomogli k čistejši naravi in okolju v kaaterem živimo. Z GVM-1 smo zagotovili odvoz vreč in smeti na zbirno mesto. Akcijo smo kljub organizaciji KS v celoti izvedli prav mi s pomočjo nekaj prizadevnih krajanov.

V soboto 11. 5 pa bomo na območju Ihana izvedli občinsko orientacijo za mladino. Priprave na tekmovanje so se že pričele. Temovanje bo zelo zanimivo z veliko udeleženci.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 124618
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg