Novice

Intervencije v oktobru!

Tudi tukaj smo posredovali oz. izvozili na intervencijo. Na kraj dogodka smo zopet v dokaj doglednem času bili s 13 gasilci. Zagotavljali smo dobavo vode za gašenje objekta. Požar je bil dokaj hitro lokaliziran. Več pa v povezavi na domžalec.si.

 

Po pozivu RECO smo se tudi mi odpravili na kraj požara. Po prihodu na kraj smo najprej zagotovili napajanje Brunto avtolestve GBL. Nato smo pa nadaljevali delo z IDA in notranjimi napadi v 12 nadstropju direktno v stanovanjih. Naredili smo veliko da smo pogasili požar, ki se je razprostiral po površini 4 stanovanj. na intervencijo smo odšli ob 15:45 in se vrnili v orodišče ob 23:00. Več pa v spodnji povezavi.

 

 

Evakuacija vrtec in šola, Vaja Domžale 2013!

Jutri  v četrtek 24.10.2013 bomo gasilci izvedli evakuacijo in predstavitev našega dela v vrtcu in podružnični šoli v Ihanu. Letošnja tema meseca požarne varnosti je Gasilnik. Tudi to bomo predstavili otrokom, kot predstavitev gašenja z njim.

V petek, 25.10.2013 pa bo v Domžalah potekala Zaščitno reševalna vaja; Domžale 2013 na objektu Hale Komunalnega Centra Domžale. Vaje se bodo udeležile vse enote GZ Domžale, NMP, CZ Domžale in tudi Slovenska vojska. Pričetek vaje je ob 16.00 tako, da vabljeni na ogled. Tam bomo tudi mi.

 

Veselice 2013!

Veselice v letošnjem letu so definitivno uspele. Velio obiskovalcev, pivo in odlična hrana so poskrbeli za odlično vzdušje. Nastopajoči od Tanje Žagar do Tonija Verderberja so poskrbeli, da nam ni bilo dolgčas. Zahvalili bi se vsem, ki so obiskali veselico in tudi vsem, ki so kakorkoli s svojo pomočjo pripomogli k končni izvedbi veselic.

Nekaj slikovnega gradiva najdete na spodnjih povezavah:


Petek - Veselica s Tanjo Žagar - KLIK!

Sobota - Žarmojster in veselica-KLIK!

 

Zbor operative in tabor Libeliče!

Danes 20. 8. 2013 ob 18:30 je pri gasilskem domu zbor operativne enote po dopustih, da se pregleda oprema jo malo preizkusi po premoru.

V nedeljo 25. 8. 2013 pa se z mladimi gasilci odpravljamo na tabor v Libeličah. Upamo na lepo vreme, veliko zanimivih dejavnosti ter predvsem zabave in sprostitve.

 

Regijska orientacija Vače!

Dne 16.6.2013 je v Vačah potekala regijska orientacija. Na tekmovanje smo odšli s 4 ekipami, ki so že na občinskem tekmovanju dosegle odlične rezultate. Tudi na regijskem tekmovanju ni bilo nič drugače. Ekipa pionirjev v sestavi Jure Hribar, Rok Peterka in Žan Gashi so osvojili prvo mesto, druga ekipa pionirjev v sestavi David Hribar, Žan Rogina in Jaka Lenček so osvojili 5 mesto. Ekipa pionirk v sestavi Eva in Ana Gnidovec ter Ana Mihelič Gruner so osvojile 9 mesto. Ekipa pripravnikov v sestavi Gašper Hribar, Martin Stupica in Nejc Povirk so osvojili prvo mesto. Ekipa pripravnikov in ekipa pionirjev sta se uvrstili na državno tekmovanje, ki bo 14.9. v Sv. Jurij ob Ščavnici.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 150133
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg