Novice

Evakuacija vrtec in šola, Vaja Domžale 2013!

Jutri  v četrtek 24.10.2013 bomo gasilci izvedli evakuacijo in predstavitev našega dela v vrtcu in podružnični šoli v Ihanu. Letošnja tema meseca požarne varnosti je Gasilnik. Tudi to bomo predstavili otrokom, kot predstavitev gašenja z njim.

V petek, 25.10.2013 pa bo v Domžalah potekala Zaščitno reševalna vaja; Domžale 2013 na objektu Hale Komunalnega Centra Domžale. Vaje se bodo udeležile vse enote GZ Domžale, NMP, CZ Domžale in tudi Slovenska vojska. Pričetek vaje je ob 16.00 tako, da vabljeni na ogled. Tam bomo tudi mi.

 

Zbor operative in tabor Libeliče!

Danes 20. 8. 2013 ob 18:30 je pri gasilskem domu zbor operativne enote po dopustih, da se pregleda oprema jo malo preizkusi po premoru.

V nedeljo 25. 8. 2013 pa se z mladimi gasilci odpravljamo na tabor v Libeličah. Upamo na lepo vreme, veliko zanimivih dejavnosti ter predvsem zabave in sprostitve.

 

Regijska orientacija Vače!

Dne 16.6.2013 je v Vačah potekala regijska orientacija. Na tekmovanje smo odšli s 4 ekipami, ki so že na občinskem tekmovanju dosegle odlične rezultate. Tudi na regijskem tekmovanju ni bilo nič drugače. Ekipa pionirjev v sestavi Jure Hribar, Rok Peterka in Žan Gashi so osvojili prvo mesto, druga ekipa pionirjev v sestavi David Hribar, Žan Rogina in Jaka Lenček so osvojili 5 mesto. Ekipa pionirk v sestavi Eva in Ana Gnidovec ter Ana Mihelič Gruner so osvojile 9 mesto. Ekipa pripravnikov v sestavi Gašper Hribar, Martin Stupica in Nejc Povirk so osvojili prvo mesto. Ekipa pripravnikov in ekipa pionirjev sta se uvrstili na državno tekmovanje, ki bo 14.9. v Sv. Jurij ob Ščavnici.

 

Veselice 2013!

Veselice v letošnjem letu so definitivno uspele. Velio obiskovalcev, pivo in odlična hrana so poskrbeli za odlično vzdušje. Nastopajoči od Tanje Žagar do Tonija Verderberja so poskrbeli, da nam ni bilo dolgčas. Zahvalili bi se vsem, ki so obiskali veselico in tudi vsem, ki so kakorkoli s svojo pomočjo pripomogli k končni izvedbi veselic.

Nekaj slikovnega gradiva najdete na spodnjih povezavah:


Petek - Veselica s Tanjo Žagar - KLIK!

Sobota - Žarmojster in veselica-KLIK!

 

Orientacija Ihan 2013!

Včeraj je v organizaciji našega društva potekalo tekmovanje v gasilski orientaciji. Sodelovalo je vsega skupaj 134 ekip iz GZ Domžale, Moravče in Lukovica. Tudi mi smo imeli na prizorišču nekaj ekip, ki so se odlično odrezale. Pripravniki so osvojili 1. mesto, prva ekipa pionirjev je prav tako osvojila 1. mesto, druga ekipa pionirjev je bila tretja, tretja ekipa pionirjev je bila na 14. mestu, prva ekipa pionirk je osvojila 3. mesto in druga ekipa pionirk je osvojila 6. mesto. Ekipa mladink je osvojila 7 mesto ter ekipa mladincev 14. mesto.
Ekipe ki so bile uvrščene med prve tri so se uvrstile na regijsko tekmovanje, ki bo 16. junija v Vačah. Vsem tekmovalcem čestitamo. Zahvaljujemo se pa tudi vsem, ki so pomagali pri postavitvi prizorišča in izvedbe tekmovanja.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 133628
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg