Novice

Zaključen nadaljevalni tečaj za Gasilca

V petek 10. 4 .2015 je v našem gasilskem domu potekala podelitev diplom in činov novim operativnim gasilcem v GZ Domžale. Tudi mi imamo nov izobražen kader: Igor Majhenič, Bojan Kresnik in Matic Šebjan čestitke in veliko uspeha v nadaljevanju gasilske kariere. Več pa na: http://www.domzalec.si/gasilska-zveza-domzale-ima-v-svojih-vrstah-44-novih-operativnih-gasilcev

 

Požara 12.3. in 14.3.2015!

V prejšnjem tednu smo imeli poleg intervencije v Biščah še dva požara. Prvi je bil požar hleva pri Farmi Ihan. Požar je bil tako silovit, da je objekt v celoti pogorel. Gasilci smo s hitrim posredovanjem preprečili širjenje požara na sosednjo hišo in objekte Farm Ihan. Na intervenciji je sodelovalo preko 90 gasilcev. Več pa tukaj: http://www.domzalec.si/zaradi-neprevidnega-kurjenja-zagorela-trava-in-lopa-v-dragomlju KLIK!

 

Včeraj pa je v Dragomlju za stanovanjskim naseljem prišlo do požara podrasti in trave in deloma lesenega objekta pri sosednji hiši. Odzivnost vseh prisotnih enot je preprečila širjenje in uspešno pogasila omenjeno podrast in lesen objekt. Več pa tukaj: http://www.domzalec.si/hud-pozar-popolnoma-unicil-kmetijski-objekt-v-ihanu KLIK!

 

Delovanje fotovoltaičnih elektrarn

Naš kolega dr. MIha Mihovilovič je napisal prispevek o delovanju sončnih elektrarn. Prispevek najdete na povezavi: klik:  Fotovoltaične elektrarne - MIha MIhovilovič. Kot vemo je teh elektrarn v naši državi kar nekaj in z znanjem kako zadeva deluje pomaga tudi nam da vemo kako jih gasiti.

 

Požar Garaže-Bišče 10.3.2015

Danes je zagorela garaža v naselju Bišče. Hiter prihod in posredovanje je povzročilo da se ogenj ne bi prenesel na stanovanjski objekt. Več pa na spodnji povezavi: klik; http://www.domzalec.si/hud-pozar-popolnoma-unicil-garazo-v-biscah-pri-ihanu .

 

Namenitev dela dohodnine!

Če še nimate urejeno, kam namenite 0,5% vaše dohodnine lahko to storite in namenite ta del našemu društvu. Vse informacije najdete na spodnji povezavi. Obrazec izpolnete in ga oddate na najbljižji FURS izpostavi. Klik na dokument: https://drive.google.com/file/d/0B6NDtd8DBAh2S1hwZU1ic2ttVDQ/view?usp=sharing_eid - obrazec za namenitev dela dohodnine .

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 178597
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg