Novice

Požar Garaže-Bišče 10.3.2015

Danes je zagorela garaža v naselju Bišče. Hiter prihod in posredovanje je povzročilo da se ogenj ne bi prenesel na stanovanjski objekt. Več pa na spodnji povezavi: klik; http://www.domzalec.si/hud-pozar-popolnoma-unicil-garazo-v-biscah-pri-ihanu .

 

Delovanje fotovoltaičnih elektrarn

Naš kolega dr. MIha Mihovilovič je napisal prispevek o delovanju sončnih elektrarn. Prispevek najdete na povezavi: klik:  Fotovoltaične elektrarne - MIha MIhovilovič. Kot vemo je teh elektrarn v naši državi kar nekaj in z znanjem kako zadeva deluje pomaga tudi nam da vemo kako jih gasiti.

 

Nočno deževje 22.10.2014!

Na dan 22.10.2014 je Ihansko področje kot tudi širše zajelo močno neurje z obilnimi padavinami. Hudourniki so se kaj hitro napolnili in povzročili nevščečnosti tudi pri nas. Že prvi poziv za vodo v stanovanjskem objektu smo dobili ob cca 2.30 uri. Posredovanje je potekalo skozi celoten dan. Sanirali smo več objektov. Več si lahko preberete na strani: http://www.domzalec.si/mocni-nalivi-povzrocili-nevsecnosti-tudi-v-domzalski-obcini Klik!

 

Namenitev dela dohodnine!

Če še nimate urejeno, kam namenite 0,5% vaše dohodnine lahko to storite in namenite ta del našemu društvu. Vse informacije najdete na spodnji povezavi. Obrazec izpolnete in ga oddate na najbljižji FURS izpostavi. Klik na dokument: https://drive.google.com/file/d/0B6NDtd8DBAh2S1hwZU1ic2ttVDQ/view?usp=sharing_eid - obrazec za namenitev dela dohodnine .

 

Izlet 2014!

Dne 25.10.2014 smo se Ihanski gasilci podali na zaslužen izlet ob končanih večjih planiranih aktivnostih v društvu. Pot nas je popeljala na Štajersko. Ogledali smo si Hidroelektrarno Fala - njen muzej, Lent, Dvorec Štatenberg ter se na koncu okrepčali na Kmečkem turizmu Ačko v Štatenbergu. Vsi udeleženi so bili zadovoljni z izletom z namenom  da se drugo leto morda odpravimo na Primorsko.

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 150183
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg