Novice

3. Tek na Križentaver

Vljudno vabljeni na 3. Tek na Križentaver, ki ga pripravlja Turistično društvo Ihan.

TURISTIČNO DRUŠTVO IHAN, SEKCIJA KRIŽENTAVER

VABI NA

3. TEK NA KRIŽENTAVER (VELIKI VRH) NAD IHANOM

KI BO V SOBOTO 12.9.2015 OB 16. URI
S ŠTARTOM PRI GOSTILNI MNGAN IN CILJEM NA VRHU KRIŽENTAVRA

DOLŽINA PROGE, KI POTEKA PO GOZDNIH POTEH - CCA. 4,8 KM IN 250/120 VIŠINSKIMI METRI
KATEGORIJE:
Z3/M3 starejše deklice/starejši dečki - letnik 2000 in več - U16
Z4/M4 mladinke/mladinci 96–99 16–19 U20
Z5/M5 članice/člani 76–95 20–39 let
Z6/M6 mlajše veteranke/mlajši veterani 66–75 40–49 let
Z7/M7 starejše veteranke/starejši veterani 65 in starejši, 50 let in več
Prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, podelitev bo cca. 1 uro po zaključku teka pod prireditvnim kozolcem gostilne Mngan.
Nagrada za najhitrejša tekača med moškimi in ženskami – odojek / lepa praktična nagrada, vsak tekač prejme topel obrok.
Štartnina znaša 5€, prijave in plačilo štartine bodo možne od 14.30 ure 15.45 ure ob štartni črti pri gostilni Mngan, Prelog pri Ihanu, Breznikova cesta 2. Zaželjene predprijave na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Morebitne dodatne informacije so na voljo na tel. 031 419 362 (Branko Sojer).
Vljudno vabljeni tekači, prav tako tudi pohodniki na ogled in navijanje!

Več pa na povezavi Facebook dogodka: Tek na Križentaver - KLIK!

 

Poletne novice!

Veselice in večji dogodki v prvi polovici leta so mimo. Veselice so bile izvedene na visoki ravni za kar se zahvaljujemo vsem, ki so kakorkoli prispevali k odlični izvebi, prav tako pa hvala vsem donatorjem, sponzorjem in obiskovalcem. Skupaj z vami smo delili veselje v ljudi s plesom in dobro voljo. Sedaj so na vrsti dopusti za nas gasilce, kar pa ne pomeni da nismo pripravljeni posredovati ob intervencijah. Do konca avgusta bo okoli gasilskega doma zatišje. Zadnji teden v avgustu pa se 6 naših mladih gasilcev skupaj z mentorjem odpravlja na 17. Tabor Libeliče. Želimo jim lepo vreme in nepozabne spomine.

Obenem pa bi prebivalce na našem območju opozorili, da v kolikor je suho vreme naj bodo previdni pri kurjenju v naravi oz. naj poskusijo kuriti ob bolj primernem vremenu.

 

Člansko tekmovanje Dob!

V soboto 6.6.2015 je na igrišču v Dobu potekalo občinsko tekmovanje GZ Domžale in tekmovanje za pokal KS Dob za člane in članice. Tekmovanja smo se udeležili s 3 ekipami in sicer: člani A, člani B in članice B. Članice B so nas razveselile in domov prinesle pokal za osvojeno 3. mesto. Več o tekmovanju pa na: Tekmovanje GZ Domžale člani in članice - KLIK!

 

Mladinsko tekmovanje Radomlje in novice!

Pretekli vikend je bil za nas kar pester. V petek smo se predstavili na krajevnem dogodku Tržnica - predstavili smo delo z mladimi. V soboto smo se udeležili gasilskega mladinskega tekmovanja GZ Domžale in osvojili naslednja mesta: pionirji 2. mesto, pionirke 2. mesto, mladinke 3. mesto in mladinci 4. mesto. V vmesnem času smo se z ekipama pionirk in pionirjev udeležili regijskega tekmovanja v orientaciji na območju PGD Krašnja. Pionirji so dosegli 5. mesto, pionirke pa 10. mesto. Po tekmovanjih je ob Žabnici potekal sproščen piknik, ki se ga je udeležilo več kot 30 otrok, vsem pa čestitamo za dosežena odlična mesta. V nedeljo pa se je 5 naših članov udeležilo in uspešno prevozilo Maraton Franja.

Žarmojster 2015: Prijave na tekmovanje so odprte. Do dogodka je manj kot en mesec zato pohitite.

 

Pomladne novice!

Člani PGD Ihan se aktivno udeležujemo tekmovanj na nivoju GZ Domžale. Tako so se mladi gasilci 9.5.2015 udeležili občinskega tekmovanja v orientaciji, ki je bilo v Pečah - GZ Moravče. Na tekmovanje smo odpeljali 9 ekip. Dosegli so naslednja mesta: mladinci 12. in 6. mesto, mladinke 10. mesto, pionirji 20., 11. in 1. mesto, pionirke pa 8., 7. in 2 mesto.  Ekipi pionirjev in pionirk sta se uvrstili na regijsko tekmovanje, kjer se bomo bojevali za nastop na državnem tekmovanju. V mesecu marcu je bilo regijsko tekmovanje DMG, kjer se je ena ekipa uvrstila na državno tekmovanje, ki bo v zimskih mesecih.

Članice, člani A in člani B ter prav tako veteranska desetina pa se pripravljajo na občinsko tekmovanje za člane in članice ter na pokalno tekmovanje članov, članic in veteranov. Tekmovanja bodo izvedena v mesecu juniju.

Operativni člani se bomo 28.5.2015 udeležili velike zaščitno-reševalne vaje Domžale 2015, ki bo izvedena na stavbi Doma upokojencev Domžale.

Nekaj članov društva pa se bo udeležilo maratona Franje. Obenem vabimo zainteresirane, da sodelujejo na kolesarskih turah, ki je vsako sredo ob 17. uri z zborom pri Gasilskem domu Ihan.

Potekajo tudi že priprave na letošnje tradicionalne Ihanske veselice. Že sedaj vabimo vse, ki bi radi sodelovali pri izvedbi - strežba in ostala pomoč. Povezava na FB dogodek: Tradicionalne Ihanske veselice - FB EVENT.

 

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 181990
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg