Novice

Mladinsko tekmovanje Radomlje in novice!

Pretekli vikend je bil za nas kar pester. V petek smo se predstavili na krajevnem dogodku Tržnica - predstavili smo delo z mladimi. V soboto smo se udeležili gasilskega mladinskega tekmovanja GZ Domžale in osvojili naslednja mesta: pionirji 2. mesto, pionirke 2. mesto, mladinke 3. mesto in mladinci 4. mesto. V vmesnem času smo se z ekipama pionirk in pionirjev udeležili regijskega tekmovanja v orientaciji na območju PGD Krašnja. Pionirji so dosegli 5. mesto, pionirke pa 10. mesto. Po tekmovanjih je ob Žabnici potekal sproščen piknik, ki se ga je udeležilo več kot 30 otrok, vsem pa čestitamo za dosežena odlična mesta. V nedeljo pa se je 5 naših članov udeležilo in uspešno prevozilo Maraton Franja.

Žarmojster 2015: Prijave na tekmovanje so odprte. Do dogodka je manj kot en mesec zato pohitite.

 

Člansko tekmovanje Dob!

V soboto 6.6.2015 je na igrišču v Dobu potekalo občinsko tekmovanje GZ Domžale in tekmovanje za pokal KS Dob za člane in članice. Tekmovanja smo se udeležili s 3 ekipami in sicer: člani A, člani B in članice B. Članice B so nas razveselile in domov prinesle pokal za osvojeno 3. mesto. Več o tekmovanju pa na: Tekmovanje GZ Domžale člani in članice - KLIK!

 

Zaključen nadaljevalni tečaj za Gasilca

V petek 10. 4 .2015 je v našem gasilskem domu potekala podelitev diplom in činov novim operativnim gasilcem v GZ Domžale. Tudi mi imamo nov izobražen kader: Igor Majhenič, Bojan Kresnik in Matic Šebjan čestitke in veliko uspeha v nadaljevanju gasilske kariere. Več pa na: http://www.domzalec.si/gasilska-zveza-domzale-ima-v-svojih-vrstah-44-novih-operativnih-gasilcev

 

Pomladne novice!

Člani PGD Ihan se aktivno udeležujemo tekmovanj na nivoju GZ Domžale. Tako so se mladi gasilci 9.5.2015 udeležili občinskega tekmovanja v orientaciji, ki je bilo v Pečah - GZ Moravče. Na tekmovanje smo odpeljali 9 ekip. Dosegli so naslednja mesta: mladinci 12. in 6. mesto, mladinke 10. mesto, pionirji 20., 11. in 1. mesto, pionirke pa 8., 7. in 2 mesto.  Ekipi pionirjev in pionirk sta se uvrstili na regijsko tekmovanje, kjer se bomo bojevali za nastop na državnem tekmovanju. V mesecu marcu je bilo regijsko tekmovanje DMG, kjer se je ena ekipa uvrstila na državno tekmovanje, ki bo v zimskih mesecih.

Članice, člani A in člani B ter prav tako veteranska desetina pa se pripravljajo na občinsko tekmovanje za člane in članice ter na pokalno tekmovanje članov, članic in veteranov. Tekmovanja bodo izvedena v mesecu juniju.

Operativni člani se bomo 28.5.2015 udeležili velike zaščitno-reševalne vaje Domžale 2015, ki bo izvedena na stavbi Doma upokojencev Domžale.

Nekaj članov društva pa se bo udeležilo maratona Franje. Obenem vabimo zainteresirane, da sodelujejo na kolesarskih turah, ki je vsako sredo ob 17. uri z zborom pri Gasilskem domu Ihan.

Potekajo tudi že priprave na letošnje tradicionalne Ihanske veselice. Že sedaj vabimo vse, ki bi radi sodelovali pri izvedbi - strežba in ostala pomoč. Povezava na FB dogodek: Tradicionalne Ihanske veselice - FB EVENT.

 

 

Požara 12.3. in 14.3.2015!

V prejšnjem tednu smo imeli poleg intervencije v Biščah še dva požara. Prvi je bil požar hleva pri Farmi Ihan. Požar je bil tako silovit, da je objekt v celoti pogorel. Gasilci smo s hitrim posredovanjem preprečili širjenje požara na sosednjo hišo in objekte Farm Ihan. Na intervenciji je sodelovalo preko 90 gasilcev. Več pa tukaj: http://www.domzalec.si/zaradi-neprevidnega-kurjenja-zagorela-trava-in-lopa-v-dragomlju KLIK!

 

Včeraj pa je v Dragomlju za stanovanjskim naseljem prišlo do požara podrasti in trave in deloma lesenega objekta pri sosednji hiši. Odzivnost vseh prisotnih enot je preprečila širjenje in uspešno pogasila omenjeno podrast in lesen objekt. Več pa tukaj: http://www.domzalec.si/hud-pozar-popolnoma-unicil-kmetijski-objekt-v-ihanu KLIK!

 
Več člankov...

Obvestilo!

To spletno mesto zaradi boljšega upravljanja in brskanja po njem uporablja piškotke (cookies). Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Anketa
Vam je delo naših gasilcev všeč?
 
Števec
Števec pogledov vsebine : 150149
Iskanje
Kontaki
pgd.ihan@gmail.com

112

Gasilci - Reševalci

113

Policija

http://www.webanalyticsworld.net/wp-content/uploads/blogger/93-facebookgroup.jpg